Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ο βουλευτής Γαληνός αποποιείται τα βουλευτικά προνόμιά του




Σχεδόν όλα τα βουλευτικά του προνόμια αποποιείται ο βουλευτής Λέσβου της ΝΔ, Σπύρος Γαληνός, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του. Ειδικότερα, ο βουλευτής της ΝΔ, δήλωσε πως έχει αποποιηθεί το επίδομα ενοικίου των 1000 ευρώ, το βουλευτικό αυτοκίνητο, την πρώτη θέση στα αεροπορικά ταξίδια από και προς το νομό Λέσβου, την απόσπαση δύο αστυνομικών και ενός δημοσίου υπαλλήλου. Διαθέτει δε τις αποζημιώσεις, από τη συμμετοχή του σε Επιτροπές της Βουλής, σε δωρεές προκειμένου να καλύψει ανάγκες πολιτών.
“Είμαι νέος βουλευτής, τα προνόμια τα βρήκα, δεν τα δημιούργησα. Εξ αρχής χρησιμοποίησα μόνον ότι ήταν αναγκαίο για να κάνω αποτελεσματικά την εργασία μου. Τα υπόλοιπα προσπάθησα να τα αξιοποιήσω υπέρ του Νομού μας και όπου αυτό δεν ήταν δυνατόν, τα αποποιήθηκα”, αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Γαληνός.
Ο Σπύρος Γαληνός είναι γιος του πρώην υπουργού, βουλευτή και δημάρχου Μίμη Γαληνού. Με το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης αναδείχθηκε Πρωταθλητής στη Κολύμβηση και υπήρξε μέλος των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης (Πόλο), άθλημα που υπηρέτησε και από τη θέση του Προπονητή.
nikisforos
Συγχαρητήρια για τον βουλευτή μας- ξέχωρα από πολιτικές τοποθετήσεις- μόνο που ευχόμαστε να είναι περισσότερο  δραστήριος αν -λέω αν- βρεθεί αυτός και το κόμμα του στην εξουσία, που δεν θα αρκούν οι επερωτήσεις , οι οποίες καλώς γίνονται , αλλά θα χρειαστεί ήθος και ανδρεία , προτερήματα που δεν έχουν αποδείξει οτι διαθέτουν οι "εθνοπατέρες" του καφηνείου της βουλής.
Μήπως όμως κ.Γαληνέ αντί να παραιτηθείτε αυτών των χρημάτων ,να τα δίνατε στη "Βοήθεια στο σπίτι" που υπολειτουργεί και όπως γνωρίζετε στη Λέσβο, που το τέρας της αστυφιλίας απέκτησε  βοηθό το άλλο τέρας , τον Καλλικράτη- είμαστε "τρεις γέροι, δυο μεσήλικες και ένας νιός"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου