Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Όλοι την Τετάρτη στην γενική απεργία!

Στην απεργία της Τετάρτης κατεβαίνω για τα αγρίμια και τα αγριμάκια της πατρίδας μου αλλά και του κόσμου όλου.
Συγκεκριμένα:
Για τις γιαγιάδες και τους παππούδες (αντιπαραγωγικοί-μας τρώνε τα λεφτά με τις συντάξεις) που περιμένουν στην ουρά του ΙΚΑ.
Για τα παιδιά με νοητικά προβλήματα (αντιπαραγωγικά-μας τρώνε τα λεφτά σε θεραπείες) τα οποία μας χαμογελάνε και λάμπει η πλάση όλη.
Για τα αγνά καλογέρια (αντιπαραγωγικά-"κάθονται" όλοι μέρα) που  νυχθημερόν προσεύχονται για να κρατιέται ο κόσμος στεριωμένος.
Για τα πιτσιρίκια στην Παλαιστίνη (αντιπαραγωγικά και αλητάκια) που ξυπνάνε και κοιμούνται υπό τον ήχο των σειρήνων που ειδοποιούν για έναν ακόμη βομβαρδισμό.
Για τους υπαλλήλους, τους εργάτες, τις γκαστρωμένες γυναίκες, τις χήρες. Για τις όσους ξέρουν τι θα πει βάρδια, τι θα πει απόλυση, αποζημίωση, μεροκάματο, αγωνία να πληρώσουν τα καθημερινά.

Θα κατέβω στην απεργία για την Ελλάδα της φτώχειας, της αλληλεγγύης, της ζωντανής ορθόδοξης πίστης μας, του φιλότιμου, της αισιοδοξίας, του κάλλους...

Έχει γυαλίσει το μάτι μας αδέλφια. Ας το κρατήσουμε τρελλό να τους τρομάξουμε.  Να κατέβουμε όλοι μαζί, να γεμίσει ο κόσμος από τα πρόσωπα και τις φωνές μας. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Και την τελική μας ελπίδα στον Νοητό Ήλιο της Δικαιοσύνης...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου