Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Αγγελία: Πωλείται κράτος..


"Πωλείται κράτος στην ωραιότερη τοποθεσία της Ευρώπης με απεριόριστη θέα σε 3 Θάλασσες αμέτρητα νησιά και το καλύτερο κλίμα.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ

Σήμερα 31/12/2009 η κάτωθοι υπογεγραμμένοι:...

Αφ' ενός ο πρόεδρος την ΗΠΑ Κ. OMPAMA ο οποίος παρακάτω θα αποκαλείται ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ.
Αφ' ετέρου ο προθυπουργός της Ελλάδας Κ Γεώργιος Παπανδρέου ο οποίος θα αποκαλείται ΠΩΛΗΤΗΣ συμφώνησαν τα εξής:

Ο μέν ΠΩΛΗΤΗΣ νόμιμος εκπρόσωπος του Ελληνικού κράτους το οποίιο βρίσκεται στο Νότιο τμήμα της Ευρώπης και που προς βορά συνορεύει με Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, ανατολικά με την Τουρκία, δυτικά με Ιταλία και αποτελείται απο χερσαίο τμήμα γής, πλήθος νησιών στο Ιόνιο πέλαγος δυτικά, και στο Αιγαίο ανατολικά, καθώς επίσης και πλήθος βραχονησίδων ΛΕΥΚΩΝ και ΓΚΡΙΖΩΝ μαζί με την αιγαιαλίτιδα ζώνη τους.
Πωλεί - παραχωρεί - μεταβιβάζει και παραδίδει κατα πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή το εν λόγω κράτος (Ελλάδα).

Το συμφωνηθέν τίμημα έχει τους εξής όρους

1 σχόλιο:

  1. EXE ΠΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ!ΕΤΟΥΤΗ Η ΦΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΚΟΜΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ! 25.000 ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ.ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΜΟΝΟ ΗΡΩΕΣ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ!ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ-ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή