Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Τι συμβαίνει πραγματικά στην Ουκρανία


Διαβάστε - συνδέστε τα γεγονότα και σκεφτείτε.

Η Ουκρανία βιώνει μία ξαφνική έξαρση των ασθενειών που πιθανώς σχετίζονται με τον ιό της νέας γρίπης.

Υπολογίζεται ότι 500.000 πολίτες έχουν υποστεί οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού και οι θάνατοι που ενδέχεται να συνδέονται με τον Η1Ν1 έφτασαν τους 109.

Κυβερνητικός αξιωματούχος ανέφερε ότι οι νεκροί στην δυτική Ουκρανία ανέρχονται στα 1.000 άτομα και επιπλέον ότι η κατάσταση - τουλάχιστον, επί του παρόντος - παραμένει εκτός ελέγχου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επισημαίνει ότι «υπάρχουν πολλά ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα».


Εκτιμάται ότι η ραγδαία εξάπλωση του ιού οφείλεται στις προεκλογικές συγκεντρώσεις (!!!)
στις οποίες υπήρχε μαζική συμμετοχή, χωρίς ωστόσο να λαμβάνονται τα αναγκαία μέτρα πρόληψης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ουκρανία ενδέχεται ακόμα και να κλείσει τα σύνορά της, ενώ μεγάλη φαρμακοβιομηχανία ετοιμάζεται να στείλει δωρεάν εμβόλια.

Οι προγραμματισμένες για τις 17 Ιανουαρίου προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία ενδέχεται να αναβληθούν έως το Μάιο, λόγω του ξαφνικού ξεσπάσματος της νέας γρίπης που παρατηρείται στη χώρα.

Ο Ουκρανός Υπουργός Υγείας Wasilij Kniazevicz κάλεσε τον Γενικό Εισαγγελέα της χώρας
να προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες για συλλήψεις και ποινικές διώξεις εναντίον όλων όσων διαφωνούν με τον εμβολιασμό τους με το νέο αδοκίμαστο εμβόλιο της Η1Ν1/Γρίππης των χοίρων.!

Στο μεταξύ για την σοβαρότητα της μυστηριώδους επιδημίας στην Ουκρανία κατηγορείται η απαγόρευση του εμβολιασμού της γρίπης που επιβλήθηκε τον Σεπτέμβριο, ύστερα από μια σειρά θανάτων, κυρίως παιδιών, τα οποία είχαν εμβολιασθεί σε κρατικές κλινικές.

Την ίδια ώρα στη γειτονική Πολωνία επικρατεί ακόμη καχυποψία για τον εμβολιασμό. Ο πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ προειδοποίησε ότι η χώρα του δεν θα αγοράσει εμβόλια «που δεν έχουν ελεγχθεί πλήρως». Ο ίδιος σημείωσε ότι τα μερικές δεκάδες περιστατικά της νόσου στη χώρα του ήταν μέχρι στιγμής ήπια και κανένας θάνατος δεν έχει αναφερθεί.

Κάπου εδώ μπλέκεται μία πολύ πολύ περίεργη ιστορία που αν δεν είναι συνομωσιολογία, πρόκειται για το θρίλερ του αιώνα!
Διαβάστε - συνδέστε τα γεγονότα και σκεφτείτε.


Ας πάμε λίγο πίσω στις 11 Αυγούστου 2009.

Ο Ισραηλινός μικροβιολόγος Joseph Moshe τηλεφωνεί στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δρ True Ott στο Λος Άντζελες (ο οποίος στις εκπομπές του προειδοποιεί τακτικά για τον κίνδυνο απο το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων) και ζητάει να παρέμβει και να δώσει ζωντανά στον αέρα σημαντικές πληροφορίες. Υποστήριξε λοιπόν ότι η Baxter International Inc, θα εξαπλωσεί ένα βιολογικό όπλο στην Ουκρανία.

- Ο Moshe υποστήριξε οτι έχει αποδείξεις για ένα μολυσμένο εμβόλιο H1N1 το οποίο παράγεται από την Baxter και θέλει να παραδόσει τα στοιχεία στην εισαγγελία.

- Είπε ότι στο Εργαστήριο της Baxter στην Ουκρανία θα ετοιμάσουν ενα βιολογικό όπλο που είναι μεταμφιεσμένο σαν εμβόλιο.

- Επέμεινε ότι το εμβόλιο πέριέχει ουσίες που αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και το RNA του ιού θα αναπαράγουν την ισπανική γρίπη του 1918.

Είναι ενδιαφέρον ότι ακριβώς αυτή η πρόβλεψη επιβεβαιώνεται τώρα σχεδόν τρεις μήνες αργότερα στην Ουκρανία!

Μια επιδημία έχει εξαπλωθεί και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία έχουν νοσήσει περίπου 500.000 άνθρωποι, 24.000 έγιναν δεκτοί σε νοσοκομεία και υπάρχουν πάνω από 100 θάνατοι. Πρόκειται πραγματικά για τη γρίπη των χοίρων ή σύμφωνα με άλλες αναφορές για πνευμονική πανούκλα δεν είναι σαφής ακόμα.

Την επόμενη ημέρα, την 12η Αύγουστου του 2009 συμβαίνουν τα εξής: ........

- Το Αστυνομικό Τμήμα στο Λος Άντζελες (LAPD) ανέφερε ότι ο Ιωσήφ Moshe είχε καλέσει και απείλησε να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο στον αέρα!

- Ο αξιωματικός που δέχθηκε την κληση, στη συνέχεια ενημερώνει την Μυστική Υπηρεσία, και τη φρουρά του προέδρου.

13 Αύγουστου του 2009:


- Υπάλληλοι της Μυστικής Υπηρεσίας και το LAPD προσπαθούν να βρούν τον Moshe στο σπίτι του.

-Ο Moshe το σκάει με το κόκκινο Volkswagen Beetle του.

- Μια ομάδα SWAT (οι ειδικές δυνάμεις του LAPD) εντοπίζουν το αυτοκίνητο του Moshe, κοντά στο ομοσπονδιακό κτίριο (κτίριο των ομοσπονδιακών υπουργείων) στο Wilshire Boulevard 11000α


- Γίνεται αποκλεισμός του Ομοσπονδιακού κτιρίου και το σύνολο του προσωπικού καλείται να παραμείνει στους εσωτερικούς χώρους.

- Ο Moshe μπλοκάρεται και βρίσκεται σφηνωμένος με το αυτοκίνητο του. Όλο το σκηνικό θα μεταδοθεί ζωντανά από ελικόπτερο σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Δείτε τη φωτογραφία, όπου ένας αστυνομικός κατευθύνει μία κεραία μικροκυμάτων στο κόκκινο Beetle. Πιστεύεται ότι η αστυνομία ήθελε να νεκρώσουν όλα τα ηλεκτρονικά, προκειμένου να σταματήσει το αυτοκίνητο και, επομένως, ο Moshe δεν είχε κινητό τηλέφωνο ή άλλα μέσα που μπορούν να καλέσουν για βοήθεια ή να επικοινωνήσει με κανάλια TV.


- Στην εικόνα μπορείτε να δείτε ένα θωρακισμένο όχημα και ένα ρομπότ πλησιάζει το όχημα.




- Εξαπολύονται δακρυγόνα στο όχημα, αλλά δεν φαίνεται να επιδρούν στον Moshe, ο οποίος μοιάζει να έχει ανοσία σε αυτά! Πιστεύεται ότι είχε εκπαιδευτεί από την Μοσάντ στον τρόπο αντιμετώπισής τους.

- Ο ντετέκτιβ Γκας Villanueva είπε αργότερα σε δημοσιογράφους ότι δεν μπορεί να εξηγήσει, πως ο Moshe αντέξε σε τόσα δακρυγόνα.

- Τελικά με όπλα Taser (μη θανατηφόρα όπλα τα οποία εκπέμπουν από απόσταση μικρές (;) δόσεις ηλεκτροσόκ που όμως έχουν κατηγορηθεί ότι έχουν σκοτώσει αρκετούς ανθρώπους), ακινητοποιούν τον Moshe και να μπορέσει να συλληφθεί.


Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ανέφεραν την σχέση μεταξύ ειδοποίησης που είχε απευθύνει στο ραδιοφωνικό σταθμό και την συλληψή του την επόμενη ημέρα και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το τι συνέβη στον Ιωσήφ Moshe στη συνέχεια. Υπάρχουν αναφορές ότι εχει επιστρέψει στο Ισραήλ όπου διαμένει τώρα. Άλλοι λένε ότι εισήχθει σε ψυχιατρική κλινική, επειδή πάσχει από κατάθλιψη.

Τώρα, συμβαίνει στην Ουκρανία, ακριβώς αυτό για το οποίο ήθελε να προειδοποιήσει το κοινό ο Moshe.

Μετά το περιστατικό της 13 Αύγουστο του 2009 υπάρχει η φημολογία ότι ο Moshe ήταν πράκτορας της Μοσάντ που ειδικεύεται στα βιολογικά όπλα και ότι ήθελε να προειδοποιήσει μεσω της ραδιοφωνικής εκπομπής τον λαού για τα αναπτυγμένα βιολογικά όπλα της Baxter, τα οποία μετα την εξαπόλυση θα προκαλούσαν πανδημία. Οι τύψεις τον οδήγησαν σε κατάθλιψη και στην ενέργεια αυτή.

Πιθανότατα ο ισχυρισμός και η απειλή κατά του Λευκού Οίκου να ήταν κατασκευασμένη, και χρησιμποποιήθηκε ως πρόσχημα για την σύλληψή του. Κάθε μέρα, λαμβάνονται απειλές κατά του Λευκού οίκου αλλά δέν δικαιολογείται τέτοιου είδους επέμβαση όπως στην προκειμένη.

Γρίφος αποτελεί ούτως ή άλλως το γεγονός ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τουλάχιστον 81 επιστήμονες από τη βιολογική έρευνα έχουν βρεί τον θάνατο με μυστηριώδης συνθήκες. Αυτό ήταν γνωστό στον Moshe και φαίνεται μάλλον σαν να ήταν στο δρόμο του προς το ισραηλινό προξενείο για να αναζητήσει προστασία εκεί, ή το FBI για να προσκομίσει τα αποδεικτικά στοιχεία.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έχουν δει καμία σχέση, η ιστορία περιγράφεται διαφορετικά και δεν αναφέρει τη γρίπη των χοίρων. Αυτό και μόνο το γεγονός είναι ύποπτο, ειδικά όταν υπάρχει ήδη προειδοποίησή για μια εστία στην Ουκρανία, τώρα που έγινε πραγματικότητα.

Τώρα μπορούμε να αναρωτηθούμε υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ στα γεγονότα στην Ουκρανία και το τι συνέβη τότε στο Λος Άντζελες; Ισχύουν οι ισχυρισμοί του; Ο Moshe Ιωσήφ είναι "τρελός" είναι όλα στην φαντασία του ή είναι αξιόπιστος; Παρουσιάζεται ως άρρωστος για να μήν ληφθούν στα σοβαρά οι απόψεις του;

Πάντως γεγονός είναι ότι η Baxter έχει υποκατάστημα στην Ουκρανία......

Πηγή:

http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2009/11/blog-post_5802.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου