Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Γράμματα ειρηνικής αντίστασης στους εμβολιασμούς προς βουλευτές ...

ΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ κτλ

[Όνομα και Διεύθυνση]

[Ημερομηνία]

[Διεύθυνση εκλεγμένου εκπροσώπου]

Θεμα: Δικαίωμα άρνησης εμβολιασμού για τη γρίπη των χοίρων

και άλλων υποχρεωτικών φαρμακευτικών αγωγών

Αγαπητέ, Αγαπητή [Βουλευτά Επώνυμο]

Τα τελευταία δημοσιεύματα σε τοπικό και διεθνές επίπεδο για μια επερχόμενη επιθετική

εκστρατεία εμβολιασμού με αφορμή τη γρίπη των χοίρωνΗ1Ν1, δημιούργησε στην οικογένεια μας την ανησυχία ότι η Ελληνική κυβέρνηση, ο εργοδότης μας, η ασφαλιστική εταιρία ή το σχολειό μας, ενδέχεται να προσπαθήσει να μας επιβάλει ένα εμβολιασμό ή μια φαρμακευτική αγωγή που δεν επιθυμούμε.

[Προαιρετική εισαγωγή προσωπικών λόγων γιατί μπορεί να έχετε ενδοιασμούς ασφάλειας, όπως παρενέργειες από προηγούμενο εμβολιασμό, οικογενειακό ιστορικό κ.λπ.]

Δυστυχώς όμως μια ανασκόπηση του σχετικού νόμου (IHR-International Health Regulations, WHO και Σχέδιο Δράσης Αντιμετώπισης Πανδημίας Γρίπης) φανερώνει μια τρομακτικά απόλυτη δύναμη στα χεριά μη εκλεγμένων γραφειοκρατών του Υπουργείου Υγείας (και άλλων υπηρεσιών και διεθνών οργανισμών όπως του Παγκόσμιου Οργανισμιού Υγείας) και μηδαμινή έως ανύπαρκτη αναφορά στη προστασία των ατομικών δικαιωμάτων.

Μια μεγάλη διάφορα με τους νομούς που είχαν εφαρμογή ως τώρα, είναι πως ο νέος νόμος δεν δίνει κανένα περιθώριο απαλλαγής για ιατρικούς η συνειδησιακούς λόγους, από τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που θα εφαρμόζονται από τα όργανα του κράτους. Υπάρχει μονό μια εξαίρεση πολύ περιορισμένη γι αυτούς που ανήκουν σε κάποια θρησκεία, που τους υπαγορεύει προσευχή αντί θεραπείας, αλλά και αυτή ανατρέπεται, γιατί δεν ισχύει σε περίπτωση κήρυξης εκτάκτων μέτρων (βλ. κήρυξη πανδημίας από τον ΠΟΥ).

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι από τις 11 Ιουνιου 2009, ο Παγκόσμιος Oργανισμός Υγείας κήρυξε επίσημα πανδημία (φάση 6 που είναι η πιο ανώτερη) για τον ιό Η1Ν1, δεν είναι παράλογο να ανησυχούμε ότι η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ισχύει και στην Ελλάδα, (πράγμα που ενεργοποιεί ακόμη και το Σχέδιο Ξενοκράτης) αφήνοντας έτσι την οικογένεια μας χωρίς περιθώρια επιλογής ή απαλλαγής.

Αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, γιατί αυτά τα πειραματικά εμβόλια, ενδεχομένως να περιέχουν μη κατοχυρωμένα προσθετικά και να πάρουν πράσινο φως από τη Π.O.Υ. χωρίς προηγούμενη γνώση ή έλεγχο των παρενεργειών τους, ενώ μια τελευταία μελέτη προειδοποιεί, ότι χρήση αντικών σε παιδιά από 12 ετών και κάτω μπορεί να ροκαλέσει περισσότερο κακό παρά καλό.

Αυτά είναι τα ίδια αντιιϊκά φάρμακα που η κυβέρνηση μας παρήγγειλε για χρήση αυτό το φθινόπωρο, χωρίς να υπολογίσει το δικαίωμα των γονέων να έχουν τη τελευταία γνώμη για τέτοιου είδους αποφάσεις για τα παιδιά τους, αντί των γραφειοκρατών του Υπουργείου Υγείας.

Τέτοιου είδους απάνθρωπα και ανήθικα επιβαλλόμενοι εμβολιασμοί, όπως και φαρμακαγωγή δια νόμου, θα έχει ως αποτέλεσμα την αναπόφευκτη θυσία υγιών ατόμων και δεν αφήνουν την επιλογή σε κανέναν, ούτε σε αυτούς που είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι, να αρνηθούν τους εμβολιασμούς ή τη παροχή φαρμάκων χωρίς το κίνδυνο ποινικών κυρώσεων (στις ΗΠΑ) αναγκαστικών μέτρων περιορισμού, καραντίνας ή απαγόρευσης μετακινήσεων λόγω μη επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού, εξανακασμού σε εμβολιασμό ακόμη και με τη βία, (με βάση το IHR του ΠΟΥ).

Εγώ όπως και άλλοι Έλληνες πολίτες, θέλουμε να είμαστε βέβαιοι ότι έχουμε το

νόμιμο δικαίωμα στην επιλογή και τη τελευταία λέξη ως προς το τι θα μπαίνει στα σώματα μας –και αυτά των παιδιών μας- χωρίς τον κίνδυνο ποινικών κυρώσεων ή άνισης μεταχείρισης από εργοδότες, ασφαλιστικές εταιρίες ή τα σχολειά μας.

Και επειδή η ισχύουσα νομοθεσία δεν αλλάζει μέχρι την επόμενη συνεδρίαση της βουλής –μολονότι αντισυνταγματική σε βασικά της σημεία και προσαρμοσμένη σε διεθνείς νόμους σαν το IHR, που ισχύει αναγκαστικά σε 194 χώρες-μέλη, ακόμη και δίχως την προηγούμενη δημοκρατική νομοθετική ρύθμιση εντός των χωρών) ζητούμε τα ακόλουθα:

1) NA MH ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ για τη γρίπη των χοίρων όταν η κυβερνηση εφαρμόσει εκστρατεία εμβολιασμων το ερχόμενο φθινόπωρο. Να φροντίσετε ώστε να είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ και όχι επιβαλλόμενη, με συναίνεση κατόπιν ολοκληρωμένης πληροφόρησης που θα περιέχει πλήρη ενημέρωση για τους κινδύνους των εμβολίων. Αν και η νομοθεσία δίνει αρμοδιότητα γι’ αυτές τις αποφάσεις στο Υπουργείο Υγείας και στη κυβέρνηση –σε συνδυασμό με το ΚΕΕΛΠΝΟ, τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τον ΠΟΥ-, διαβήματα από το γραφείο σας προς το Υ. Υγείας και την κυβέρνηση, ζητώντας ένα εθελοντικό πρόγραμμα εμβολιασμών θα βοηθούσε πάρα πολύ.

2) Αφιερώστε εν τω μεταξύ λίγο από το χρόνο σας ώστε να προστατεύονται τα ατομικά δικαιώματα στη σχετική με τη δημόσια υγεία νομοθεσία για να προστατεύεται στο μέλλον το δικαίωμα των πολιτών να αποφασίζουν οι ίδιοι αν θα δεχτούν ή όχι μια φαρμακευτική αγωγή ή εμβολιασμό που ενδεχομένως έχει αρνητικές παρενέργειες. Το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης είναι αναυθαίρετο!

Σκεφτείτε το σαν το δικαίωμα απαλλοτρίωσης γης υπέρ του δημοσίου αλλά σε σχέση με το σώμα: οι νομοθέτες που υπερασπίζονται τα μεγαλύτερα ατομικά δικαιώματα ενάντια στη χρήση και τον έλεγχο της γης από το κράτος, πρέπει να δουν τους επιβαλλόμενους εμβολιασμούς και αγωγές φαρμάκων δια νόμου σαν παράνομη κατοχή του σώματος μας από το κράτος. Πιο το όφελος να έχει κάποιος τον έλεγχο της γης του, αν μπορεί να τραυματιστεί ακόμη και θανάσιμα από ένα εμβόλιο ή ένα φάρμακο που δεν επιθυμεί;

Επισυνάπτω μια γενική επισκόπηση από τις ανησυχίες που έχω σχετικά με το εμβόλιο για τη γρίπη των χοίρων. Κάνετε ότι είναι δυνατό, ώστε οι εμβολιασμοί που ενδεχόμενος να γίνουν στην Ελλάδα

να είναι εθελοντικοί, ασφαλείς και με πλήρη ευθήνη του κράτους και του ΠΟΥ που τους επιβάλει και των φαρμακευτικών εταιριών που διαθέτουν τα σκευάσματα.

Επίσης κάντε ότι είναι δυνατό για την αποκατάσταση των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών ώστε να μπορούν γενικά να αρνούνται εμβόλια και αγωγές φαρμάκων, αλλά και τον εμβολιασμό των παιδιών τους (δηλαδή γενικότερη άρση της υποχρέωσης εμβολιασμών βρεφών και μικρών παιδιών) –πράγμα που ήδη ισχύει π.χ. στη Σουηδία και τη Γερμανία- δεδομένης της εκτεταμένης βιβλιογραφίας που ενεοχοποιεί τα εμβόλια για σειρά προβλημάτων υγείας όπως π.χ. τον αυτισμό.

Ευχαριστώ.

Μετά τιμής

[ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ]

http://vickytoxotis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου